concept cars

ԿՈՆՑԵՊՏ-
ՄԵՔԵՆԱՆԵՐ

Lexus կոնցեպտուալ մեքենաները ցուցադրում են մեր դիզայնի ապագա ուղղությունը

main menu lexus brand

ՆՈՐԱՐԱՐԱԿԱՆ
ԴԻԶԱՅՆ

Այս բաժնում ներկայացված են մեր առավել տպավորիչ և նորարարական դիզայներական պրոեկտները

hybrid cars

ՀԻԲՐԻԴԱՅԻՆ
ՄԵՔԵՆԱՆԵՐ

Lexus մակնիշի հիբրիդները պրեմիում դասի յուրահատուկ ավտոմեքենաներ են

lexus service

LEXUS-Ի
ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ

Lexus-ի պաշտոնական ներկայացուցչի մոտ սպասարկումն իրականացնելու առավելությունները

ՎԵՐԱԴԱՌՆԱԼ ՀՈԴՎԱԾՆԵՐԻՆ

ՀՆԳՅԱԿԸ

Հինգ

ԼՈՆԴՈՆՅԱՆ ԽՈՀԱՐԱՐՈՒԹՅԱՆ ԼԵԳԵՆԴԻՑ ՄԻՆՉԵՎ ՀՈԼԱՆԴԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑԻ ՎԱՐՊԵՏ, ՈՐՆ ԱՃԵՑՆՈՒՄ Է ԻՐ ՌԵՍՏՈՐԱՆՈՒՄ ՕԳՏԱԳՈՐԾՎՈՂ ՄԹԵՐՔՆԵՐԸ ՍԵՓԱԿԱՆ ՋԵՐՄՈՑՈՒՄ, ՀԻՆԳ ՆՇԱՆԱՎՈՐ

ԿԱՄԻԼԼԱ ՍԵՅԴԼԵՐ

Երբ «Noma» ռեստորանի համահիմնադիր Կլաուս Մեյերը հրավիրեց դանիացի խոհարար Կամիլլա Սեյդլերին համատեղ աշխատեցնել Բոլիվիայի ինովացիոն «Gustu» ռեստորանը և խոհարարական դպրոցը, նա ստիպված էր ամեն ինչ սկսել զրոյից, չնայած վերապատրաստվել էր Միշլեն վարկանիշով երկու աստղանի «Mugaritz» և «Le Manoir aux Quat'Saisons» ռեստորաններում: «Մեր օգտագործած բաղադրիչների 70%-ը բոլորովին նորություն են ինձ համար», - ասում է Կամիլլան: Ողջ մենյուն յուրաքանչյուր երեք ամիսը մեկ թարմացվում է սեզոնային մթերքներով և նոր բաղադրիչներով` ամազոնյան թրթուրներից մինչև կոշայույո ջրիմուռները, որ մատուցվում են ամեն օր: «Մենք մշտապես ձգտում ենք ստեղծել խոհարարական նորարություններ: Չես ցանկանում բաց թողնել նոր բաղադրիչի բացահայտումը, քանի որ այն կրկին մատչելի կլինի հաջորդ տարի», - բացատրում է նա:

ԿԱՐԴԱԼ ՀՈԴՎԱԾՆ ԱՄԲՈՂՋՈՒԹՅԱՄԲ